Cine suntem?

S.c. Eda Loial S.r.l., denumirea comercială a societății în care activăm, s-a înființat în anul 2005, având scopul de a-și îmbunătăți în permanență serviciile pentru clienți, în virtutea unor colaborări de durată.

Ce oferim noi

Putem oferi consumatorilor de băuturi calde, soluții practice, la cele mai bune prețuri, cu produse și servicii de calitate superioară.

Cum colaboram

Pentru clienții pretențioși, ca și pentru cei care trebuie să se încadreze într-un anumit buget, indiferent de numărul de angajați, putem oferi soluții optime. 

S.c. Eda Loial S.r.l. este una din firmele de succes pe piața românească a automatelor în sistem comodat pentru cafea.

Adoptăm o atitudine flexibilă în afaceri, concentrându-ne pe satisfacerea și depășirea așteptărilor clienților.

Anticipăm nevoile acestora și tendințele pe piața consumatorilor oferind cele mai bune aparate cu vânzare automată.

Automatele vândute de noi sunt inovative, cu un concept modular și un design focalizat pe minimizarea costurilor și maximizarea beneficiilor clienților, reducând costurile cu întreținerea și oferind cele mai fiabile aparate.

Avem posibilitatea să personalizăm echipamentele oferite în sistem comodat adaptându-le scopurilor concrete ale clienților.

Echipa S.c. Eda Loial S.r.l. este dedicată servirii clienților în cele mai bune condiții, cu experți în domeniile vânzării, asamblării și întreținerii aparatelor.

Asigurăm service prompt printr-o aprovizionare promptă cu componentele necesare și training adecvat.

Garantăm o calitate ridicată a echipamentelor și serviciilor oferite de noi.